Kanotskola 2019

(anmälan längre ned)

Vill du uppleva sommarens antagligen roligaste vecka? Då är det dags att anmäla dig till 2019 års upplaga av Stockholms paddlaklubbs mycket populära kanotskola!

Kanotskolan är ett dagsläger för barn och ungdomar mellan 8–15 år. Under veckan kommer de att introduceras för kanotsporten och ges möjligheten att paddla en mängd olika typer av kanoter, såsom sprintkajak (K1) besättningspaddling (K2 och K4), havskajak,kanadensare, drakbåt och polokanot. Mycket landbaserade aktiviteter kommer också hinnas med, och självklart kommer det finnas tid över till att bada. Vi kommer med andra ord att fylla hela veckan med roligheter.

Upplägget för veckan är som följer. Ledare kommer att finnas på plats mellan 08:30-16:00, men lägret kommer att pågå mellan 09:00-15:00 måndag-fredag (förutom midsommarveckan, då pågår lägret måndag-torsdag). Vanligtvis startar dagen med en paddeltur, som omkring 10-tiden pausas för fruktstund, som ofta sker ute på vattnet. Vid 12-tiden bryter vi för lunch, och därefter kör vi igång eftermiddagsaktiviteten som pågår till omkring 14:30, då dagen avslutas med gemensamt mellanmål.

I priset ingår alltså frukt på förmiddagen, lunch och mellanmål. Därtill även lån av kanoter och tillhörande utrustning. Deltagarna kommer också få varsin vattenflaska och en t-shirt med kanotskoletryck på.

 

Avgiften är 1750kr kanotskola ett och tre och 1550 kr för kanotskola två.  Information om betalning kommer efter anmälan. För att anmäla sig behöver man bli medlem i klubben det kostar 300kr för en ungdom.  Detta ska göra i samband med anmälan.
Då ingår även två träningar i veckan med ungdomssektionen under ett kalenderår.

På grund av många skolavslutningar v24 kommer det finnas möjlighet att starta lägret på tisdagen eller onsdagen också. Man anmäler sig då som vanligt plus skickar ett mejl till ungdom@spk.nu
Kostnadsmässigt kommer 200kr dras av per dag man är borta pga skola. Detta gäller dock enbart första veckan. 

Det kommer även bli en dag med kvällsaktiviteter per läger där familj och vänner är välkomna ner till klubben mer info om detta kommer också efter anmälan.

Hoppas vi ses i sommar!
Ungdomssektionen SPK

Anmälan Kanotskola nr1 v.24 10-14 juni 2019 SPK:

Anmälan Kanotskola nr2 v.25 17-20 juni 2019 SPK:

Anmälan Kanotskola nr3 v.26 24-28 juni 2019 SPK:

För frågor eller funderingar mejla ungdom@spk.nu