Ungdomsträningarna börjar köra utomhus

Med våren kommer även utomhusträningarna igång för i år. Från torsdag den 3 maj kommer vi köra utomhus på SPK, måndagar och torsdagar 18:00. Beroende på väder och vattentemperatur kommer vi antigen paddla eller träna på land, så ta alltid med både paddelkläder och landkläder inklusive skor till alla träningar.

De öppna ungdomsträningarna är alla välkomna till, men vi kommer prioritera alla ungdomar i första hand. Om föräldrar, kompisar, m.fl. vill testa/följa med så är de mycket välkomna. 

För att kunna paddla behöva vi ha följebåtsförare. Om vi inte har det så kommer vi köra de tilltänkta paddelpassen på land. Hör av er till Ingrid på ingrid (a) ernefors.com (mobil 070-4427914) för att skriva upp er på följebåtslistan. Vi kommer alltid ha 2 personer i båten där minst en är erfaren. Båtvana krävs därmed inte – vi går igenom vad man behöver kunna, samt att man i båten alltid är minst en erfaren vuxen. 

Vi tror att en stor del av det sociala sker även efter de ledarledda aktiviteterna och vill att alla ska ha med ombyteskläder och handdukar för att kunna byta om och basta efteråt.

För utomhusträningarna rekommenderar vi att man har superunderställ/yllunderställ och andra kläder som värmer även när det blir blött, vindväst/jacka samt ombyteskläder och handduk för bastu efteråt.

Måndagar och torsdagar 18:00 ombytta och klara.

Får passa på att tacka får året inomhusträningar!

För frågor mejla ungdom@spk.nu

Med Vänliga Hälsningar
Ungdomsledarna SPK

Linus och Lucas