Kanotskola 2018 anmälan

Dags att boka sommarens roligaste vecka, SPK:s kanotskola! 

I sommar är ännu en gång den väldigt populära kanotskolan tillbaka! Under tre veckor i sommar kommer man få prova på och lära sig paddla olika sorters kanoter däribland enmanskajak, besättningskajak (två eller fyra personer), kanadensare, drakbåt och polo, men också mycket lek och annan aktivitet. Tillsammans med våra ledare brukar veckan bli en av sommarens bästa.

Kanotskolan är ett dagläger för 8-15 åringar som hålls i Stockholms Paddlarklubbs lokaler vid Kanaanbadet i Blackeberg. Lägret pågår mellan 09:00-15:00 men det kommer finnas ledare på plats från 08:30-16:00. Lunch och mellanmål ingår i deltagaravgiften. Man behöver inte ha någon förkunskap inom paddling men det är ett krav att kunna simma 200m. Klubben tillhandahåller flytvästar, paddlar, kanoter och annan utrustning. Det enda man behöver ha med sig är kläder för att paddla och leka i. En mer detaljerad packlista kommer när man anmält sig. I deltagaravgiften ingår också tröja och vattenflaska. 

  • Kanotskola ett: 11-15 juni (5 dagar) (Full)
  • Kanotskola två: 18-21 juni (4 dagar) ( Mindre än hälften av platserna kvar)
  • Kanotskola tre: 25-29 juni (5 dagar) (Full

Avgiften är 1750kr kanotskola ett och tre och 1550 kr för kanotskola två.  Information om betalning kommer efter anmälan. Medlemskap i klubben krävs och kostar 300 kr per ungdom per år. Detta går snabbt att fixa på spk.nu.  Nytt för i år är att medlemskap ska vara inskickat och betalt minst en vecka före lägerstart.

Det kommer även bli en dag med kvällsaktiviteter per läger där familj och vänner är välkomna ner till klubben mer info om detta kommer också efter anmälan.

Anmälan för respektive lägervecka se längre ner. 

För övriga frågor mejla ungdom@spk.nu.

HOPPAS VI SES I SOMMAR!

Kanotskola ett: 11-15 juni (5 dagar) Full

https://goo.gl/forms/NUZSBLkhEPtSPtn12

Kanotskola två: 18-21 juni (4 dagar)

Anmäl nedan eller på länken:

https://goo.gl/forms/g8mOVvm6CGgi9eAx1

Kanotskola tre: 25-29 juni (5 dagar) (FULL)

Anmäl nedan eller på länken:

https://goo.gl/forms/8Zst7KN6o2c8VEYP2